De Likkepot

Welkom bij Eetkamer Likkepot!

Op een pittoresk (beetje verborgen) stukje Middelburg verzorgen wij heerlijke koffie of thee met gebak en (h)eerlijke versgemaakte lunchgerechten gemaakt met bijzonder Zeeuws brood.
Eenmaal binnen op "Het hofje" wordt u getrakteerd op een prachtige beleving van een historisch stukje Middelburg. Midden in de stad genieten van de rust!

Binnen in het pand beleeft u industrieel, monumentaal en warm design en een ongedwongen sfeer. Even lekker in alle rust bijkletsen met vrienden en de kinderen in de speelhoek, een business meeting of even werken op de laptop!

Het terras op het binnenplein biedt een (kindvriendelijke) beschutte plek met het mooiste uitzicht op de toren De Lange Jan. Op donderdag/marktdag wordt u om 12.00 verrast door het geweldige concert van de beiaardier!

Via Eetkamer Likkepot heeft u tevens toegang tot onze leuke kinder (woon) winkel Kinderkamers Duimelot en het inspirerende Woonatelier De Lange Jan.

Tijdens de openingstijden hebben we de deuren wijd openstaan en bent u van harte welkom om genieten, smaak en wonen te beleven.

Like ons op Facebook en lees mee over onze akties en aktiviteiten!

Studenten van de Hogeschool Zeeland en de Roosevelt Academy ontvangen op vertoon van studentenpas 10% korting.
Students 10% discount and Free WIFI


Kom genieten,

Graag tot ziens,

Team Eetkamer Likkepot(c) 2010 - All rights reserved

Print this page